avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt in medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt in medical

Buna ziua!
Sint in medical de 91 de zile. Trebuia sa mi se dea trimiterea catre somaj dar mi-am luat medical. Acum incerc sa-mi prelungesc pana la 120 de zile. Aveam CM pana pe 7 inclusiv. Daca nu voi putea obtine prelungirea CM, voi avea 2-3 zile lipsa la servici, ce - mi poate face angajatorul in aceasta privinta? Mentionez ca relatia cu angajatoul este tare rea , desi sunt in mediul financiar si fara nici un fel de sanctiune de 15 ani. Brusc conducere noua si probleme noi.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 18:59, 8 Martie 2011
puteti fi cercetat disciplinar
Depinde ce scrie in regulamentul intern al societatii.
indiferent ca eu am referat si inca nu dau de acel medic de comisie?in regulament nu avem nimic de acest gen, suntem tare aiurea cu resursele umane, dar sunt pusi pe noi, pe dat afara. au luat o casa de avocatura si ne " termina"
Multumesc frumos de tot!
si totusi nu exista sa spunem ca maine nu-mi va da comisia ok, nu stiu sa-mi aprbe zile fara plata, concediu de odihna, nu exista nimic in acest sens?
In regulamentul intern trebuie stipulat care sunt faptele considerate abateri disciplinare, iar in cazul absentelor nemotivate si care ar fi numarul acestora. E cam tardiva solicitarea unui concediu de odihna sau fara salariu avand in vedere ca angajatorul "e cu ochii pe voi", dar puteti incerca.

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate nejustificate herminav herminav Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu lamurirea urmatoarei spete: - salariatul absenteaza nemotivat - 6 zile lucratoare, spunind ca este internat. A anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care a avut 272 de zile concediu medical pt boala obisnuita in ultimile 12 luni adica din sept.2011 pana in iunie 2012. Incepand cu luna iulie a ... (vezi toată discuția)
Angajat problema ContSters74221 ContSters74221 Buna ziua, am intampinat urmatoarea problema,pentru care,cer ajutorul specialistilor: In data de 02.11.2011,unul dintre angajati mi-a comunicat telefonic ... (vezi toată discuția)