avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema cu firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema cu firma de recuperari creante

Am aceeasi problema ca multi care au cumparat prin Euroline. Am platit ratele si dupa 4 ani de zile ma suna ca nu am acoperit nimic din datorie, ca am platit ratele inainte de termen si ca banii s-au dus in cont, si daca plateam in perioada indicata pe extras suma datorata tot crestea . Am ajuns de la un credit de 1800 lei la unul de 6500. Cand am trimis o recomandata la firma lor, surpriza am primit acasa desfasuratorul platilor (in care se vedea ca am platit 4000 lei, dar ei spuneau ca acea suma reprezinta doar dobanda), si ca sunt un caz exceptional si datoria este redusa cu 5000.Discutand cu operatorii lor au spus ca de fapt aveam de platit 11000 lei si deci mai ramaneau inca 6000, deci suma crestea peste noaptea. Dupa ce le-am spus ca nu mai platim ca nu intelegem ce suma mai avem, au trimis luna viitoare extras ca mai avem doar 1800.
Se joaca cu vietile noastre,ne ameninta, ne suna pe la vecini , servici, de cateva ori pe zi, tipa la noi la telefon si ne iau si in ras. Nu stim ce sa mai facem, de 3 luni nu am mai platit ca platim degeaba. Ne-au sunat astazi ca o sa ne rezilieze contractul, inseamana ca ne vor da in judecata? Sa contactez si eu un avocat?
DACA MA PUTETI AJUTA CU CATEVA SFATURI?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:37, 8 Martie 2011
contactati un avocat caruia sa ii explicati pe larg situatia.
Studiati contractul dvs cu un avocat.
D-le si eu am o linie de credit cu "euroline", Am inteles ca ati platit ratele inainte si nu in interiorul termenelor stabilite de ei. Aici este problema, ca ei daca platesti inainte sau dupa percep o penalizare de 45,00 lei, si probabil cat plateati deabia ati acoperit acea penalizare. Trebuia sa cititi cu atentie contractul. Mai mult ati avut si aveti si un card al liniei de credit, Si aici este o problema daca nu rambursezi la termenul stabilit sumele extrase se percepe o dobanda de 35% pe luna la suma extrasa din cont. Intradevar sunt probleme, dar cred ca nu ati inteles politica bancara a firmei respective, Eu va doresc succes,,,:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit consum, rate si dobanzi exagerate mirelacolpos mirelacolpos Buna ziua Sotul meu a luat produse de la [editat] acum 4 ani in valoare de 3000 lei. De atunci a platiti lunar suma minima de plata,dar a depasit data ... (vezi toată discuția)
Probleme cu plata unor produse pascu andreea monica pascu andreea monica buna ziua, dupa cum vad nu sunt singura pers care va scrie aici si va cere un sfat in legatura cu cei de la efg retail service sau euroline.asa ca o sa va zic ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu banca ecarmenionescu ecarmenionescu Buna ziua! Va cer sfatul cu privire la o situatie ivita acum aproape 10 ani in [b]decembrie 2005[/b], cand pentru a-mi achizitiona un laptop de la Altex, am ... (vezi toată discuția)