buna am si eu o intrebare locuiesc in austria de mai multi ani si doresc sa adopt un copil din tara este posibil;) sint cetatean ro cu domiciliul ii strainatate asa sta si ii pas sotul meu nu este roman sa schimbat legea pot sa adopt si as mai avea o intrebare daca as putea sa adopt pot obtine de aici atestatul adica din austria sau trebuie sa merg ii tara pt ca nu vreau sa imi pierd locul de munca daca da atunci autoritatile de aici dau atestatul intern sau international pt ca nu am idee:O
Cu privire la prima intrebare legea romana nu s-a modificat inca, in ceea ce priveste adoptia internationala, desi Uniunea Europeana face presiuni in ceea ce ne priveste.
Conditii adoptie
olcootza81
E legal ca o femeie de 34 de ani, necasatorita, sa adopte un copil? Daca da, pot sa depun dosarul de adoptie oriunde in tara, sau doar in localitatea unde am ... (vezi toată discuția)
Tripla cetatenie
lorica3
Buna ziua,
am o intrebare:este posibila tripla cetatenie in Germania, adica cetatenie romana, franceza si germana?toate cele trei tari sint membre ale uniunii ... (vezi toată discuția)