avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Duplicat certificat deces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Duplicat certificat deces

Acum 3 ani jumatate m-am despartit de sotul meu . In tot acest timp nu am tinut legatura nici cu el si nici cu vre-una din rudele lui . Acum o luna jumatate fostul meu sot a murit . Surorile lui au certificatul de deces in original . Cum pot face rost de un duplicat al certificatului de deces fara a trebui sa vorbesc cu ele sau cu oricine altcineva din neam?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Visubi , utilizator 20:13, 8 Martie 2011
In conditiile in care acum 3 ani vati despartit de sot,firesc se pune intrebarea pentru ce anume motiv doriti sa intrati in posesia certificatului de deces al acestuia,mai ales daca ,nu doriti sa vorbiti cu rudele acestuia .
Persoanele care fac dovada de rudenie cu defunctul, pot solicita la autoritatea emitenta a certificatului de deces,in situatii motivate,eliberare duplicat certificat de deces
Pentru a obtine pensie de urmas pentru fiica mea (si bineinteles a lui ) . Intrebarea nu era de ce , ci cum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat deces matusa gmih gmih Buna ziua! Ce documente doveditoare ar trebui sa prezint la Serviciul de stare civila pentru a obtine un duplicat al certificatului de deces al matusii ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces netia netia Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire, si anume Sora mea a scos un duplicat dupa certificatul de deces al mamei , cel original fiind la mine , caci eu ... (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)