avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ajutor!!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ajutor!!!

stie cineva care este procedura pentru infiintare C.A.R. in cadrul unei asociatii nonprofit?
Cel mai recent răspuns: Sorina Tusa , Avocat 00:30, 10 Martie 2011
Fiti mai explicit!ce anume doriti!
scuze daca am fost prea superficiala
am infiintat anul trecut o asociatie non profit, in actul constitutiv nu sunt prevazute si activitati financiare nebancare dar vreau sa pot infiinta in cadrul aceluiasi ONG si un CAR al pensionarilor si al salariatilor. intrebarea mea este ce trebuie sa fac, sa pot deschide acest CAR.
din cate stiu trebuie sa fac un act aditional la actul constitutiv in care sa prevad si desfasurarea de activitati financiare nebancare, mai departe ce este de facut???? cati bani trebuie sa am pentru capitalul social al CAR-ului ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a primi avizul BNR.
In primul rand trebuie sa includeti in statut si sctul constitutiv un scop si obiectivele de indeplinire.
Procedura de modificare in acest sens este de a convoca adunarea generala a asociatilor si sa luati hotarare , potrivit convocatorului.
Hotararea adunarii gen trebuie sa fie redactata in 3 ex, si depuse la judecatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie car institutie publica LILI25 LILI25 In anul 1995 mama mea a facut un imprumut la CAR-ul institutiei. Acesta a fost achitat lunar prin orire din salariu. In anul 1997 a iesit la pensie la limita ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pt? glo glo vreau sa schimb sediul si persoana ce efectueaza controlul financiar la o Asociatie non profit constituita in baza OG 26/2000 . ce fel de act trebuie sa fac: ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui unei asociatii non-profit cosminrobert cosminrobert Buna ziua, Se poate schimba, prin act aditional la Statut, denumirea unei Asociatii non-profit deja infiintate (avand activitate, patrimoniu etc.) ? Daca ... (vezi toată discuția)