avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anularea Deciziei de recalculare a pensiei emisa in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anularea Deciziei de recalculare a pensiei emisa in baza HG 735/2010

La Contestatia impotriva Deciziei de recalculare a pensiei nr..../31.12.2010, prin care am solicitat anularea Actului administrativ de catre Casa de Pensii sectoriala, Comisia de solutionare a contestatiilor mi-a comunicat faptul ca este necesar sa primesc Decizia de pensie revizuita, intrucat este in vigoare OUG 1/2011, iar HG 735/2010 este abrogata.
HG 735 este abrogata de OUG 1
In ce baza se anu

Alte discuții în legătură

Declinarea competentei in cazul contestarii deciziilor de pensie sejc sejc 1)sindicatul cadrelor militare ,filiala Craiova a chemat in judecata casa de pensii sectoriala a Ministerului Apararii Nationale contestand decizii de ... (vezi toată discuția)
Decizia de recalculare a fost anulata de instanta. poate fi emisa o decizie de revizuire? sejc sejc Dosar 3596/114/2011. Instanta de fond tribunalul Buzau. Recurs curtea de apel Ploiesti. Am fost pensionar militar in baza legii 164/2001. In decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Cui adresez contestatia impotriva deciziei de pensie? Pilu Pilu Buna seara, Am o nelamurire si as ruga pe cineva, daca poate sa ma ajute: Sunt pensionar MAI si am primit decizia de pensie recalculata, pe care ... (vezi toată discuția)