avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... DOCUMENTE CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

DOCUMENTE CEDO

Vreau sa ma adresez CEDO. Am urmat toate caile legale in Romania.
Ma intereseaza ce documente pot anexa cererii, daca acestea necesita a fi traduse in limba engleza sau franceza.
Este bine a se trimite in xerox piese din dosarul aflat in arhiva instantei?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:32, 15 Martie 2011
Nu este obligatorie traducerea, dar poate fi recomandata, se spune ca merge mai repede. Este bine sa xeroxati toate documentele.

Au fost multe discutii pe aceasta tema, cititi de exemplu www.avocatnet.ro/content/for...
Nu cred ca merge mai repede daca trimite actele traduse in limba engleza sau franceza.Cam tot acolo...
Nu are sens sa cheltuiti bani aiurea pe traduceri pana nu stiti exact anumite lucruri...
Daca este vorba de 2-3 acte nu ar fi problema dar daca aveti de tradus 100 sau 200...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cedo - strasbourg fiore6 fiore6 Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Limba in care trebuie facuta cererea masayoshi masayoshi E suficient in engleza? Trebuie trimisa concomitent si-n romana? Trebuie si franceza? (vezi toată discuția)
Poate cineva sa ma informeze intr-o problema?? Manole Dumitru Manole Dumitru Hotararile si celelalte acte care vor fi atasate la o plangere pentru a o depune la CEDO trebuiesc traduse intr-o limba straina acceptata de Curtea ... (vezi toată discuția)