dupa aproape un an de cand am demisionat de la X, am primit o scrisorica prin care X ma anunta ca am sa dau bani inapoi. adica m-au platit si la o luna dupa ce am demisionat.. si ma ameninta cu darea in judecata pe cheltuiala mea !!!!
mentionez ca la placare toti de la contabilitate mi-au semnat foaia de lichidare si au zis ca n-am datorii n-am nimic
si banii mi-au fost dati prin casierie..
ce amestec mai am eu in povestea lor, daca vina e a lor...
s obligata sa dau banii inapoi? bani pe care eu nu i-am cerut si in legatura cu care n-am banuit nimic la momentul primirii
in mod normal nu e obligat sa plateasca eroarea cel care a comis-o?
adica m-au platit si la o luna dupa ce am demisionat.
Adica ati primit salariul pe o luna in plus?
s obligata sa dau banii inapoi? bani pe care eu nu i-am cerut si in legatura cu care n-am banuit nimic la momentul primirii
Daca raspunsul la prima intrebare e pozitiv, si la intrebarea aceasta raspunsul va fi tot pozitv, pentru ca ati primit o plata nedatorata.
in mod normal nu e obligat sa plateasca eroarea cel care a comis-o?
Dupa cum si dvs. recunoasteti, a fost vorba de o simpla eroare, deci raspunsul e nu.
Returnati rapid banii, pentru a nu va incarca bugetul cu niste cheltuieli suplimentare, respectiv cheltuielile de judecata dintr-un eventual proces, pe care in mod sigur veti fi obligata sa le platiti .
Sume necuvenite
Dexter97
Buna seara,
La calcularea salariilor, firma care a calculat salariile a gresit pe o perioada de 10 luni (ianuarie - octombrie 2014) sumele, iar acum ne cer ... (vezi toată discuția)