Buna seara,
Vin la dumneavoastra cu o intrebare de specialitate deoarece sunt pus in fata unei situatii de a demonstra, culmea, un fapt "negativ". Mai exact, sunt in proces de divort cu sotia mea, eu avand calitatea de reclamant iar ea, de parat. La primul termen de judecata sotia mea a depus intampinare in care arata ca este de acord cu desfacerea casatoriei ceruta de mine, insa din culpa mea exclusiva, invocand faptul ca intr-o anume perioada eu as fi consumat alcool in exces. In dovedirea acestui aspect a propus-o pe soacra mea care, bineinteles, nu o sa sustina motivele mele de divort, ci motivele fiicei ei. Eu am ajuns, astfel, in situatia de a demonstra ceva ce n-am facut iar alte persoane care sa ne fi calcat pragul in acea perioada si care sa poata relata corect situatia de fapt, nu exista. Spre norocul meu, mi-am amintit ca, tocmai in acea perioada, mi-am facut obisnuitele analize periodice (imi fac in mod constant analize, cam de 3-4 ori pe an).
Intrebarea mea este daca, pe baza rezultatelor analizelor medicale ce mi-au fost efectuate de către o unitate medicala se poate pronunta vreun expert/medic in sensul existentei sau nu a consumului excesiv de alcool de catre mine in perioada anterioara efectuarii acestora si, pe cale de consecinta, daca eu pot solicita o "expertiza" in acest sens.
M-am uitat pe pagina web a IML, insa nu am reusit sa identific care ar fi tipul de expertiza pe care trebuie sa o solicit
Stiu ca faptele negative nu trebuie dovedite insa avand-o in vedere pe binevoitoarea de soacra-mea care adora sa-mi puna in carca toate esecurile fiicei ei, cred ca ar fi util sa vin cu o asa-zisa contraproba stiintifica.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns:
dumival30 , utilizator
22:36, 8 Martie 2011