avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima de instalare - schimbarea domiciliului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima de instalare - schimbarea domiciliului

in luna mai 2010 m-am angajat din somaj la o distanta mai mare de 50 km de domiciliu si am beneficiat de prima de instalare de la AJOFM. Pentru ca am beneficiat de aceasta prima sint obligata sa depun lunar, timp de un an de zile, la AJOFM o adeverinta care prevede ca sunt angajata in continuare la institutia respectiva. Intrebarea mea este daca ma afecteaza la AJOFM faptul ca eu imi schimb domiciliu pe buletin in alta adresa, dar lucrez si duc in continuare adeverinta ca sunt angajata la aceeiasi institutie. Va rog sa-mi mentionati si actul normativ.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:27, 30 Martie 2011
Din lipsa de bani nu se aproba asemenea dosare, ceea ce nu prea este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de incadrare, prima de instalare cataflorescu cataflorescu Stiti cumva daca se mai acorda acel ajutor de la AJOFM pentru persoanele care se angajeaza la o distanta mai mare de 250KM. Cred ca se numea prima de ... (vezi toată discuția)
Somaj - prima de instalare ContSters201854 ContSters201854 Buna seara, Am o cunostinta care a fost beneficiarul primei de instalare care se acorda celor care isi schimba domiciliul odata cu locul de munca. In ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj grozoiu gabi grozoiu gabi am avut ajutor de somaj si m-am angajat in alt judet in timpul somajului,pe perioada determinata de 3 luni am auzit ca am dreptul la niste bani,unde sa intreb? (vezi toată discuția)