avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pronuntare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pronuntare

La ultima sedinta s-a dat in pronuntare judecata de succesiune.Acum cand ma uit pe net vad: "amana cauza"- solutie: "pentru a da posibilitatea partilor sa depuna la dosar note scrise". CE INSEAMNA ASTA???...
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 22:12, 8 Martie 2011
e perfect legel. procesul s-a judecat dar pronuntarea s-a amanat o saptamana pentru a se depune concluzii scrise ( recomandat)
inseamna doar ca instanta a amanat pronuntarea solutiei pentru a da posibilitatea partilor sa puna concluzii cu privire la problemele de fapt si de drept discutate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cauza sil73 sil73 In data de xx am avut termen de judecata pentru o actiune de partaj. in sedinta din xx , judecatorul a dispus ca cauza sa fie dezbatuta la a doua strigare, ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii elenisa elenisa Daca pe sit-ul judecatoriei apare la solutie \\"Amana pronuntarea\\", acesta data fiind peste o saptamana, se poate trimite in acest interval concluzii scrise? ... (vezi toată discuția)
Este ilegal sa trimit o scrisoare judecatorului care imi va da sentinta? loreenee loreenee Buna seara. In cadrul unui proces penal la ultima sedinta mi s-a dat dreptul de a lua cuvantul. Dar datorita emotiilor m-am fastacit si nu am prea zis ce ... (vezi toată discuția)