avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere chemare in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere chemare in judecata

Am primit o cerere de chemare in judecata mincinoasa in totalitate.
Face referire la rezilierea unui contract de antrepriza
Pana aici sa zicem ca ...asa este pe la noi.
Da, dar suma care mi se cere este de 125 000 Euro.
Am vorbit cu reclamantul si el zice ca nu a scris asa ceva. Cererea exista insa, dar se pare ca nu este semnata de el.
Ce sfat imi dati?
Mie ca profan imi miroase clar a tentativa de inselaciune. Si asta folosind instanta.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 10:48, 9 Martie 2011
angajati un avocat ca nu este in regula ce se intampla aici.
Da, este indicat sa va angajati avocat intrucat este clar ca aveti un proces si nu este indicat sa aveti vigilenta scazuta doar pt ca reclamantul nu recunoaste...
Art. 112 c.p.civ- cererea de chemare in judecata trebuie sa cuprinda printre altele si semnatura. Lipsa acesteia poate fi insa implinita ulterior in instanta.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere evacuare chirias pentru neplata chiriei adriannn adriannn Buna ziua. Daca printr-o actiune in evacuare a chiriasului solicit numai evacuarea acestuia nu si plata facturilor restante, atunci taxa de timbru este de 10 ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, As dori un model de cerere de chemare in judecata a unei persoane care nu vrea sa-si plateasca datoria, avem un contract de vanzare cumparara in ... (vezi toată discuția)
La ce infractiune se pot incadra afirmatiile mincinoase dintr-o actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. Daca plangerea sau denuntul care descriu fapte nereale sunt clar reglementate penal prin infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, actiunea de ... (vezi toată discuția)