avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa ma ajutati rog seriozitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa ma ajutati rog seriozitate

cam cat ma ajunge sa platesc de facut actele unei case ce valoreaza vreo 5.mii de euro cu tot cu gradina cu tot
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 09:23, 9 Martie 2011
Trebuie sa promovati o actiune in constatare. Trebuie sa platiti taxa de timbru la valoarea imobilului care reprezinta aproximativ 5% din valoarea acestuia si onorariul de avocat care este variabil, fiecare avocat practicand propriile onorarii in functie de experienta, reputatie, complexitatea cazului, valoarea imobilului in litigiu, etc.
mirabella122 a scris:

cam cat ma ajunge sa platesc de facut actele unei case ce valoreaza vreo 5.mii de euro cu tot cu gradina cu tot

Ce intelegeti prin a ,,face,, actele?
Trebuie sa precizati deoarece nu se intelege...
Mai pe larg: ce inseamna sa faceti actele? Uzucapiune, actiune in realizarea dreptului, actiune in constatare, acte notariale respectiv c-v?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 50-60 de ani!? eleodorul eleodorul Buna,sunt la inceputul cumpararii unui teren extravilan(pasune)care se afla in spatele gradinii mele in suprafata de aproximativ un hectar!M-am interesat la ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate - uzucapiune MihaiP0 MihaiP0 Buna ziua, Am un teren cumparat cu o chitanta de mana in urma cu 50-60 de ani, si din ce am inteles, trebuie sa rezolv in instanta cu Uzucapiune. Ca tot ... (vezi toată discuția)