avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... o televiziune poate folosi fara acceptul nostru numele ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

o televiziune poate folosi fara acceptul nostru numele firmei intr-un reportaj tv?

a izbucnit un incendiu la societatea noastra . au si aparut televiziunea .intrebarea este daca aceasta poat folosi numele firmei in difuzarea stirii fara acceptul conducerii?
Cel mai recent răspuns: wewerita , utilizator 23:20, 10 Martie 2011
Avand in vedere situatia speciala,extrema si luaind in considerare ca datele unitatii si ale reprezentantilor acesteia pot fi obtinute inclusiv si de la registrul comertului,
primarie,etc,in contextul evenimentului ,nu rezulta intentia reprezentantilor si a televiziunii care au realizat reportaj informativ pentru aducere ofensa sau afectare imagine publica persoana juridica
sigur ca poate
Da, nu exista probleme de natura juridica pentru postul de televiziune.
Incendiul este un eveniment care atrage atentia opiniei publice - iar presa asta si face - serveste cetateanul- este indicat sa stiu nu numai denumirea firmei ci si a salariatilor, sa stiu de cine sa ma feresc. Incendiu poate sa fie declansat si de fenomene fizice dar de cele mai multe ori din neglijenta semenilor nostri, si macar sa stim cine este neglijentul. Sa fi proprietarul unui imobil care arde e foarte dureros - acolo sa intamplat ceva de a luat foc- sa fi vecin este groaznic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire in caz de incendiu OldShatterhand OldShatterhand As avea nevoie de cateva pareri in privinta unei asigurari Facultative, daca ma puteti ajuta... M-am confruntat de curand cu o situatie neplacuta, mai exact ... (vezi toată discuția)
Dreptul la intimitate al minorului(16-18 ani) Iulsin9469 Iulsin9469 Mulțumesc anticipat persoanei care îmi va da 100% sigur un răspuns la aceasta întrebare: televiziunea sau presa(în colaborare cu politia) ,au ... (vezi toată discuția)
Imprudenta sau neglijenta? manix960 manix960 Acum 2 saptamani fata mea (14 ani) a vrut sa-si faca ceva de mancare pe aragaz si a uitat o tigaie pe focul aprins. A rezultat un incendiu de proportii mici, ... (vezi toată discuția)