avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

As dori sa stiu daca se poate divorta la Oficiul Starii Civile,(asa am auzit, nu stiu cat de adevarat este). Mentionez ca in urma casatoriei au rezultat 2 copii din care unul este minor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:02, 9 Martie 2011
Da, acum puteti divorta la Primarie, notariat sau la un mediator.
Varianta cu mediatorul presupune la final interventia instantei care, luand act de Acordul de mediere pronunta hotararea de divort.
Costurile difera, existand localitati sau sectoare ale municipiului Bucuresti unde certificatul de divort emis de Primarie nu se supune vreunei taxe.
avand in vedere ca aveti un copil minor, puteti divorta numai in instanta. noutatea in cazul dvs e ca puteti divorta prin acord , nemaifiind nevoie de martori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord cu trei copii calinaei calinaei Care este procedura cea mai simpla si rapida pentru divort in conditia in care amandoi ne dorim acest lucru. In urma casatoriei au rezultat trei copii, acestia ... (vezi toată discuția)
Divort florinlacan florinlacan Buna ziua, as dori sa imi spuneti cat dureaza desfacerea unei casatorii in urma careia a rezultat un copil minor si care sunt costurile unui divort si daca e ... (vezi toată discuția)
Divort de coun acord eva0801 eva0801 dac am un colil de 14 ani impliniti putem obtine divortul prin acord comun? sau este o proplema coplilul ? (vezi toată discuția)