avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită anulare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

anulare executare silita

O actiune de executare silita s-a finalizat cu o intelegere intre cele 2 parti iar documentul a fost depus la instanta de judecata in 10 februarie. Care sant pasii urmatori ? Am inteles ca se asteapta o hotarare judecatoreasca ( cate zile dureaza ? ) care va fi trimisa si executorului judecatoresc ? Acesta va instiinta Oficiul de carte funciara pentru a elibera de sarcini terenul ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: alfredp , utilizator 11:04, 9 Martie 2011
alfredp a scris:

O actiune de executare silita s-a finalizat cu o intelegere intre cele 2 parti iar documentul a fost depus la instanta de judecata in 10 februarie. Care sant pasii urmatori ? Am inteles ca se asteapta o hotarare judecatoreasca ( cate zile dureaza ? ) care va fi trimisa si executorului judecatoresc ? Acesta va instiinta Oficiul de carte funciara pentru a elibera de sarcini terenul ? Multumesc .

Depinde...de intelegerea dintre cele doua parti, daca executarea silita este suspendata sau inceteaza etc..Poate reveniti cu mai multe detalii.De exemplu, despre ce fel de sarcini asupra imobilului discutam, in ce context (ipoteca/scoatere la licitatie imobil/sechestru, etc.)?

Redactarea hotararii judecatoresti poate dura minim 30 de zile de la pronuntare.Maxim...nu stiu :).
A fost vorba despre scoatere la licitatie imobil .
Procesul verbal zice '' renuntare la executarea silita in dosarul executional nr ....al executorului ..... Partile considera ca prin aceasta intelegere nu isi mai datoreaza nimic una celeilalte iar SC ...nu mai are nici o pretentie de nici un fel '' Multumesc mult pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca si sechestrul asigurator ryan1 ryan1 Buna ziua Pe un imobil apartinand unei SC pe care exista o ipoteca de rangul 1 in favoarea unei persoane fizice, ulterior MFP-ANAF-AFP a notat sechestru ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil executor judecatoresc AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Sunt interesat de achizitia unui imobil printr-o licitatie de la un executor judecatoresc. In publicatia de vanzare apar o serie de sarcini pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar ypohs ypohs Am un credit cu ipoteca , din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa fiu la zi cu rata ramanand restant . Ipoteca este pe un teren de 500mp si doua ... (vezi toată discuția)