avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si partaj

buna ziua, nu am introdus inca divortul dar as dori sa va intreb daca il pot evacua pe sotul foarte violent si care bea din apartamentul proprietate comuna macar pana la partajul bunurilor. pot introduce in acelasi timp divortul, partajul bnurilor si evacuarea? eu nu mai pot convietui c el, este din ce in ce mai greu.acum 5 ani a divortat si sora mea, dar i s-a suspendat procesul de partaj pana a divortat.acum este la fel? Se mai poate admite in acest caz o evacuare?am si un copil si este greu si pentru el. multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 19:13, 11 Martie 2011
Poti cere partajul odata cu divortul dar se va judeca separat dupa divort;
Evacuarea o poti cere imediat in procedura de urgenta pe ordonanta presedintiala si se solutioneaza .
Am avut o speta similara, dar nu ati aratat daca sunt copii minori? Se poate introduce alaturat cererii de divort o cerere "ACCESORIALA"care dupa definitivarea divortului se disjuga de cererea principala si se continua solutionarea partajului; bunuri comune dobandite in timpul casatoriei. cererea respectiva se timbreaza cu 3% la valoarea masei de partaj. :O:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare sot neproprietar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Cum trebuie procedat pentru evacuarea sotului nepropriate in caz de divort? O doamna a introdus cerere de divort si pe langa desfacerea casatoriei doreste ca ... (vezi toată discuția)
Sot co-proprietar nu vrea sa divorteze Manmanu Manmanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie la problema mea din care parca nu mai am iesire.Vreau sa divortez de sotul meu cu care am 2 copii de 16 si 10 ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului CRISTINIK_EDJ CRISTINIK_EDJ BUNA SEARA, SUNT DIVORTATA DE UN AN SI JUMATATE DAR NU AM FACUT SI PARTAJUL AM UN COPIL IN INTRETINERE. CUM POT SA-L EVACUEZ DIN APARTAMENT PE FOSTUL SOT ... (vezi toată discuția)