avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Frauda cu efecte de comert
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Frauda cu efecte de comert

Vroiam sa va intreb unde as putea gasi mai multe detalii despre executarea silita a SIF Moldova in cazul garantarii de aceasta a unui numar de 13 bilete la ordin preluate de AVAS de la debitorii Bancorex.Am nevoie de acest caz sau unul similar pentru lucrarea de licenta.M-am gandit ca m-ati putea indruma in acest sens
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 23:59, 5 Iunie 2008

Este suficient un google-search pe tema "executare silita SIF Moldova" si gasesti o gramada de articole pe tema asta...

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele de liberalitate ce pot fi facute de societatile comerciale catalina_rusca catalina_rusca buna seara, as vrea sa ma sfatuiti in legatura cu o tema pt o lucrare intitulata \"actele de liberalitate ce pot fi facute de societatile comerciale\". pot ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin comerciantul comerciantul Mi-a fost refuzat la plata un bilet la ordin. In afara de poprirea contului, executorul mai poate face altceva? Multumesc (vezi toată discuția)
Debit neachitat intr-o tara europeana-consecinte pompagiu pompagiu In cazul in care am contractat un imprumut in Grecia si nu mai pot sau nu mai vreau sa-l achit,parasesc Grecia si vin in Romania,pot sa fiu executat silit in ... (vezi toată discuția)