avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta cu veniturile realizate pe 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta cu veniturile realizate pe 2010

Buna ziua,
Ma aflu momentan in Austria iar printre mai multe documente mi s-a solicitat si o adeverinta tradusa si legalizata din care sa reiasa veniturile mele si ale sotului pe anul 2010!
Ce institutie elibereaza aceste adeverinte?Sotul meu a lucrat 3 luni in 2010(la o srl) pe teritoriul Romaniei iar eu am beneficiat pe durata intregului an 2010 de indemnizatie de crestere al copilului.
Va multumesc anticipa!!!
Cel mai recent răspuns: cristinahajdu , utilizator 17:25, 9 Martie 2011
Administratia Finantelor Publice
Multumesc frumos...am gasit intre timp si cererea si tot ce ma mai interesa.
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu indemnizatie cresterea copilului MihaelaNiculae MihaelaNiculae Buna ziua, Sper sa expun cat mai clar problema cu care ma confrunt. Eu voi naste un copil la inceputul lui august, deci in aprox 2 luni, iar sotul meu ... (vezi toată discuția)
Acte indemnizatie lumicring lumicring Este legal ca sa se depuna certificatul unui copil nascut in Franta( tradus si legalizat in Romania ) pentru indemnizatia de crestere copil , pana iese cel ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului simona_deiac simona_deiac Buna ,am si eu o intrebare si totodata o nelamurire, trebuie sa nasc peste o luna,momentan sunt la sotul meu in Germania si o sa nasc aici,am muncit in ultimii ... (vezi toată discuția)