Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
Buna ziua. Sunt curios sa aflu parerile utilizatorilor asupra modului de sanctionare in urmatoarea speta:
Director de banca, gasit vinovat de abuz, inselaciune, deturnare fonduri, trafic influenta. Care este sanctiunea potrivita pentru un astfel de individ avand in vedere ca ca sanctiunea penala nu poate fi pusa in aplicare.
Dna Freelis.
Ceea ce sustine Dnisoara Quijote de fapt este o aberatie, apropo eu am fost directorul de banca iar ea este autorul moral al concedierii mele.
Contrar celor spuse de d voastra nu se mai poate angaja raspunderea disciplinara a acestuia deoarece acesta adica eu am fost concediat dupa cateva zile ce s a inaintat plangerea penala, iar aceasta nu poate fi pus in miscare deoarece s a dat SUP pt ca fapta nu exista.
Iar d soara afland ca am sanse mari de castig in procesul intentat impotriva bancii incepe sa si faca griji deoarece stie ca daca ajung inapoi atunci sansa ei sa mai ramana angajata a bancii este egala cu ZERO.
De asta se tot intereseaza.