avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere Individuala-calificare.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere Individuala-calificare.

De ce calificare am nevoie pentru a-mi deschide o Intreprindere Individuala ce are ca si cod Caen 0161?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
CosminMcm, utilizator
Cel mai recent răspuns: ShaiHulud , utilizator 18:21, 9 Martie 2011
Conform COR ar fi cam astea:
"Grupa majora 3 - Tehnicieni, maistri si asimilati

Subgrupa majora 32 - Tehnicieni in stiintele vietii, ocrotirea sanatatii si asimilati

Grupa minora 321 - Tehnicieni in stiintele vietii, ocrotirea sanatatii si asimilati

Grupa de baza 3213 - Tehnicieni agronomi, zootehnisti si silvici in unitati de productie

8 OCUPATII

Tehnicienii din activitatea de productie agricola si silvica acorda asistenta tehnica cu privire la metodele de exploatare; acorda consultatii tehnice privind metodele de ameliorare a calitatii produselor si de crestere a randamentului; pentru eliminarea factorilor de eroziune a solului sau de infestare parazitara; centralizeaza date si estimeaza costurile materiale si de forta de munca necesare realizarii lucrarilor; organizeaza demonstratii, tin conferinte si distribuie materiale documentare pentru favorizarea adoptarii unor metode de munca imbunatatite; utilizeaza cunostintele teoretice si practice acumulate, pentru identificarea si rezolvarea problemelor care apar in timpul activitatii, tehnicienii din activitatea de productie agricola vegetala, zootehnie si silvicultura realizeaza activitati si servicii cu caracter tehnic pentru cresterea randamentului de productie si ameliorarea calitatii produselor, acorda asistenta tehnica si consultanta privind tehnologiile de cultura a plantelor, tehnologiile de crestere si reproductie a animalelor, lucrari specifice silviculturii"

Vedeti si subgrupele (nu stiu exact la ce anume va incadrati)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector ssm vs tehnician ssm apetra apetra Lucratorul nostru desemnat are certificat de absolvire, cursuri 80 ore, program perfectionare pt ocupatia inspector SSM, cor 315219, facut in 2009. Modificat ... (vezi toată discuția)
Clasificare cor dir. administrativ clau_ncm clau_ncm Vreau sa stiu daca codul din COR pt director administrativ este 3433 ? Mentionez ca am studii superioare facultatea de management si masterat \"Dimensiunea ... (vezi toată discuția)
Consultanta accesare fonduri europene / masura 121 Mirela Angela Seffer Mirela Angela Seffer Prin Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” se acorda fonduri europene pentru: introducerea de tehnologii si procedee noi, ... (vezi toată discuția)