avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

Buna ziua,
Am si eu rugamintea de-a ma lamuri cu privire la ceea ce mi s-a intamplat. Sunt in concediu crestere copil luna viitoare ar trebui sa ma intorc la societatea la care lucram, insa am fost sa vorbesc cu sefa mea si mi-a spus ca ma primeste insa nu pe salariul pe care il aveam inainte de concediu de crestere copil. Eu lucram cu carte de munca unde am avut salariul minim pe economie fara studii superioare ( cu toate ca am studii superioare si atest) si cu contracte de prestari servicii la care ea platea 16 % impozit). Fiindca a venit criza si cei din parlament au spus ca trebuie sa platim pe langa cei 16% impozit pe profit si 5,5%pentru sanatate ea s-a hotarat sa nu mai platesca niciun contract . Astfel am de ales sa ma intorc la ea cu salariu de 750ron brut fara altceva la negru sau sa-mi caut in alta parte. Nu stiu cum sa procedez deoarece vreau ca cei doi ani in care am stat in crestere copil sa-mi foloseasca la pensie, adica sa fie considerati vechime in munca. Spuneti-mi va rog daca imi cauzeaza sau nu cu ceva daca nu ma mai intorc la societatea la care lucram.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:40, 9 Martie 2011
Cei doi ani sunt considerati vechime pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil stefana_ciuperca stefana_ciuperca Buna ziua, Am intrerupere in munca in ultimele 12 luni de pe 12.01.2015 pana pe 01.04.2015. Totodata am o conventie civila cu incepere din 05.01.2015 pana ... (vezi toată discuția)
Venit pe langa indemnizatie crestere copil Biani Biani Buna seara ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.In acest moment sunt in concediu de crestere copil.As dori sa va întreb daca exista posibilitatea sa am inca ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata ContSters57911 ContSters57911 Buna ziua, sunt asistenta medicala cu studi superioare de scurta durata(colegiu), va rog sa-mi spuneti daca este vreo diferenta la salar(salar de baza) eu cu ... (vezi toată discuția)