avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... probleme la gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

probleme la gradinita

copilul meu nu vrea sa doarma la gradinita.directoarea si educatoarea mi-au sugerat ca nu il mai primesc pt ca ii deranjeaza si pe ceilalti copii.pot face acest lucru legal?adica sa il dea afara sau sa il transfere la o alta gradinita?#-o:((
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:28, 9 Martie 2011
are dreptate directoarea. trebuie sa convingeti copilul sa doarma la gradinita cand e programul de somn. sau il luati la ora 13,00.
sigur ca exista cale legala.
eu am vazut un astfel de caz iar parintii celorlalti copii au facut un memoriu la directorul institutiei care a chemat pe parintii copiluluiproblema si le-a pus i vedere sa mearga cu copilul la psiholog si sa caute o solutie si dupa cca 2 saptamani copilul si-a schimbat comportamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil exmatriculat de la gradinita 2901RDk 2901RDk Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita ... (vezi toată discuția)
Probleme de comportament in cadrul gradinitei teodora g teodora g buna ziua. copilul meu este in grupa mijlocie la o gradinita cu program prelungit. acolo este si un baietel cu un comportament deviant, in sensul ca bate copii ... (vezi toată discuția)
Program de vizita facut abuziv??? ContSters193379 ContSters193379 daca fostul sot,care are,conform hotararii judecatoresti,program de vizita la copil,stabilit de instanta,respectiv o zi in fiecare weekend,a inceput de o vreme ... (vezi toată discuția)