avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA cifra de afaceri PFA, la care se raporteaza plafonul ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

cifra de afaceri PFA, la care se raporteaza plafonul TVA

Buna seara. Am o mare problema asa ca as fi profund recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cat de repede posibil. As vrea sa stiu daca o suma reprezentand "sprijin financiar acordat de stat" prin intermediul APIA pentru un PFA care se ocupa cu producerea de plante ornamentale se ia in calcul la (intra in) cifra de afaceri la care se raporteaza plafonul de 35.000euro pentru trecerea la TVA. De asemenea m-ar interesa in mod explicit (mai pentru profani) trimiterile la actele normative care reglementeaza. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 07:19, 11 Aprilie 2011
stimate domn,
toata lumea este pe langa subiecte.
cine se afla prea adanc in interiorul subiectului risca sa nu vada imaginea de ansamblu.

va doresc multa sanatate, succes in afacerea dvs. si o zi buna in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 2011 stabilire cifra afaceri 2010(plafon 100000 e) ana_abo ana_abo Va rog, pentru TVA in 2011, mai exact la stabilirea cifrei de afaceri din 2010 aici intra si banii pe care i-a incasat societatea de la APIA pentru subventii ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri roxu69 roxu69 Contul 7582 intra in cifra de afaceri pentru plafonul de tva? (vezi toată discuția)
Tva achizitii comunitare pleseaion pleseaion buna ziua, am un PFA in doneniul agricol, cod caen 0161 , activitati auxiliare ptr. productia vegetala . Dupa lupte seculare in care am incercat sa accesez ... (vezi toată discuția)