avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata asigurarii obligatorii a locuintei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata asigurarii obligatorii a locuintei

se poate face plata de asigurare obligatorie a locuintei si in alta localitate sau numai in cea in care se afla locuinta asigurata?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:05, 9 Martie 2011
2.Unde poate fi încheiată asigurarea obligatorie?
Poliţa de asigurare obligatorie pentru locuinţă poate fi încheiată în orice agenţie a celor 13 asigurători membri ai PAID sau de la agenţii acestora. În zonele rurale unde asigurătorii nu au puncte de lucru aceştia vor trimite agenţi care să vândă poliţe.
3. Ce acte sunt necesare pentru încheierea poliţei?
Potrivit preşedintelui PAID, Marius Bulugea, proprietarii pot încheia această poliţă doar cu buletinul.
4. Asigurătorii au oferte standard?
Cei 13 asigurători care fac parte din Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID) - Groupama, Astra, Uniqa, Generali, Ardaf, Euroins, Carpatica Asig, Grawe, Credit Europe, ABC, Certasig, City şi Platinum - au oferte standard, preţul asigurării fiind acelaşi, de 10 sau 20 de euro pe an. Totuşi, unii asigurători ar putea vinde acest produs "la pachet" cu alte asigurări, la preţuri mai mici.

Amanute aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie ContSters211619 ContSters211619 buna ziua, am retinut ca termenul limita ptr aceasta asigurare a locuintei este 15 iulie 2011,valoarea este de 20 euro,dar unde pot face aceasta asigurare,va ... (vezi toată discuția)
Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei! un roman un roman Bine v-am regasit ! Astazi 13.o7.2011, vine o stire interesanta .Primariile nu pot amenda persoanele care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei ... (vezi toată discuția)