nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

La orice asigurator.
 nucu$, utilizator
 nucu$, utilizator 	
			 Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

~ final discuție ~
 andapaun72	                   

se poate face plata de asigurare obligatorie a locuintei si in alta localitate sau numai in cea in care se afla locuinta asigurata?
Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
	                    andapaun72	                   

se poate face plata de asigurare obligatorie a locuintei si in alta localitate sau numai in cea in care se afla locuinta asigurata?
Multumesc anticipat (vezi toată discuția)

ciiprian24	                   

Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
	                    ciiprian24	                   

Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)

un roman	                   

Bine v-am regasit !  Astazi 13.o7.2011, vine o stire interesanta .Primariile nu pot amenda persoanele care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei ... (vezi toată discuția)
	                    un roman	                   

Bine v-am regasit !  Astazi 13.o7.2011, vine o stire interesanta .Primariile nu pot amenda persoanele care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei ... (vezi toată discuția)