avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se poate deschide un rol fiscal pentru un teren in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se poate deschide un rol fiscal pentru un teren in folosinta de 32 ani

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti si mie cum se poate deschide un rol fiscal pentru un teren aflat in folosinta de mai bine de 34 de ani, folosinta neintrerupta, netulburata si pentru care toti vecinii ne-au dat declaratii martor ca nu le-am afectat in vre-un fel proprietatea si ca suntem vecini .
multumesc
Cel mai recent răspuns: Ela74 , utilizator 17:50, 23 Octombrie 2013
Daca nu aeti titlu de proprietate va puteti adresa instantei de judecata pentru recunoasterea calitatii de proprietar prin efectul uzucapiunii, in fata instantei urmand sa faceti dovada unei posesii utile, publice si sub nume de proprietar. Tot in fata instanta vor fi audiati si martori.
Dupa ce veti deveni proprietar prin uzucapiune, veti deschide rol.
o cunostinta a primit o compesatie de teren intr-o comuna din Caras-severin, ea fiind nascuta in alta comuna. Doresta sa vanda acest teren, dar primaria refuza sa-i deschida rol si sa-i elibereze certificat fiscal. Exista o lege care obliga primaria sa-i deschida rol si sa poata sa obtina certifoicat fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie teren din jurul casei - uzucapiune posibila? catalinn008 catalinn008 buna ziua, am nevoie de un sfat. bunicii sotiei locuiesc intr-o casa de peste 20 de ani. In jurul anilor 2000 au cumparat casa de la primarie, insa nu si ... (vezi toată discuția)
Informatii uzucapiune popagabi popagabi Buna ziua, doresc sa deschid un proces de uzucapiune pe un teren (nu prea mare)vecin casei mele ce il ingrijesc de peste 30 de ani,si am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Teren folosit abuziv ContSters287867 ContSters287867 Buna dimineata. Un teren este inscris in C.F. dar nefolosit de proprietar (in viata) din cauza distantei mari si a virstei. Un vecin foloseste acest teren de ... (vezi toată discuția)