avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de un cetatean egiptean copt
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de un cetatean egiptean copt

As vrea sa stiu care este procedura in cazul unui divort intre un cetatean roman si unul egiptean copt,casatorie inregistrata doar in fata Ministerului de Justitie egiptean si neinregistrata la ambasada Romaniei din Cairo.De asemenea casatoria religioasa nu s`a oficiat!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:56, 9 Martie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Căsătorie Maria marga Maria marga Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean în Cairo . Este ortodox copt și as dori sa știu dacă am nevoie de acordul lui la aeroport sa părăsesc tara ... (vezi toată discuția)
Procedura divort dintre un roman si un strain GABI BALAN GABI BALAN O persoana de cetatenie romana se casatoreste cu un cetatea strain(egiptean) in Egipt. Se face transcrierea actelor si in Romania. Dupa o perioada cetateanul ... (vezi toată discuția)