avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Căsătorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Căsătorie

Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean în Cairo . Este ortodox copt și as dori sa știu dacă am nevoie de acordul lui la aeroport sa părăsesc tara .Sunt căsătorită la ministerul justiției și la biserica ortodoxă copt . Nu am înregistrat căsătoria la ambasada și nici nu doresc . Vreau sa mă întorc în tara și nu știu dacă am surpriza sa fiu oprita la aeroport dacă nu am acordul lui .
Cel mai recent răspuns: Maria marga , utilizator 16:45, 3 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti sclava sau de ce ati avea nevoie de acordul lui ?
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de casatorie incheiat in fata autoritatilor egiptene fara sa fie depus la ambasada carmina0665 carmina0665 Buna ziua, As dori sa stiu cum pot afla daca in urma unei casatorii incheiate cu un cetatean egiptean,actul de casatorie emis de autoritatile egiptene, insa ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean egiptean copt soleil665 soleil665 As vrea sa stiu care este procedura in cazul unui divort intre un cetatean roman si unul egiptean copt,casatorie inregistrata doar in fata Ministerului de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)