avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare credit bancar job part-time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare credit bancar job part-time

Buna seara,as dori sa aflu daca mi s-ar acorda un credit de la o banca daca sunt angajata part-time pe perioada nedeterminata .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: oanaboros , utilizator 23:15, 9 Martie 2011
Solicitati informatii de la institutiile bancare respective.
In vederea acordarii unui credit nu cred ca este important daca job-ul este part-time sau full-time, ci veniturile realizate. dar pentru informatii exacte ar trebui sa consultati conditiile de acordare a creditelor de la banci.
Ok,am inteles.Va multumesc mult....o seara placuta va doresc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare privind schimbarea locului de munca axlgothika axlgothika Buna seara. Am si eu o intrebare. Tocmai ce mi s-a aprobat un credit ipotecar, si citind contractul inainte sa-l semnez am observat acolo ca sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Job perioada determinata claudialexe claudialexe As dori sa stiu daca se ia la calculul indeminizatiei pentru cresterea copilului si salariul de la un job unde am avut contract pe perioada determinata exact ... (vezi toată discuția)