avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Job perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Job perioada determinata

As dori sa stiu daca se ia la calculul indeminizatiei pentru cresterea copilului si salariul de la un job unde am avut contract pe perioada determinata exact pana la data intrarii in concediu prenatal pe o perioada de 10 luni.Eu am lucrat si ca Pfa pana la intrarea in concediu prenatal vreme de 3 ani.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:53, 4 Noiembrie 2012
1. Se cumeleaza toate veniturile profesionale impozabile.

2. Se ia in calcul orice venit salarial indiferent de felul contractului individual de munca (pe perioada determinata sau nedeterminata, cu full-time sau part-time).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul ... Roxanna 94 Roxanna 94 Buna ziua Revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul Am avut un job full time si unul part time perioada 1.01.2023-31.05.2023. Ulterior în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! dacă obțin venituri dintr-un contract de muncă ... Manuela123456abc Manuela123456abc Bună ziua ! Dacă obțin venituri dintr-un contract de muncă full time de peste 12 luni și unul part-time de mai puțin de 12 luni, se iau în calcul ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Alexandra Ionita1 Alexandra Ionita1 Bună ziua, Vă rog să mă lămuriţi cu urmatoarea situaţie: Am lucrat la o firma din ianuarie 2020 până pe data de 19 martie 2021 cu contract de munca ... (vezi toată discuția)