avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... utilitati
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

utilitati

se pot intrerupe utilitatile unei firme care este in faliment, sau reorganizare judiciara?
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 09:40, 10 Martie 2011
Art. 38
Orice furnizor de servicii - electricitate, gaze naturale, apă, servicii telefonice sau altele asemenea - nu are dreptul, în perioada de observaţie şi în perioada de reorganizare, să schimbe, să refuze ori să întrerupă temporar un astfel de serviciu către debitor sau către averea debitorului, în cazul în care acesta are calitatea de consumator captiv, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumator activ mirela_man mirela_man Buna ziua, Conform art.38 din Legea insolventei reglementeaza urmatoarele: \"Orice furnizor de servicii - electricitate, gaze naturale, apa, servicii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract dupa dispunerea falimentului andreeastefan9 andreeastefan9 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema! Intru-un dosar de insolventa s-a dispus inceperea falimentului in procedura gen si dizolvarea ... (vezi toată discuția)
Insolventa Barabas Reka Barabas Reka As dori sa vad niste pareri in legatura cu insolventa, de fapt intrebarea ar fi care situatie este mai avantajoasa pentru o societate, daca introduce firma ... (vezi toată discuția)