avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... consumator activ
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

consumator activ

Buna ziua,

Conform art.38 din Legea insolventei reglementeaza urmatoarele:
"Orice furnizor de servicii - electricitate, gaze naturale, apa, servicii telefonice sau altele asemenea - nu are dreptul, in perioada de observatie si in perioada de reorganizare, sa schimbe, sa refuze ori sa intrerupa temporar un astfel de serviciu catre debitor sau catre averea debitorului, in cazul in care acesta are calitatea de consumator captiv, potrivit legii"
Cei de la vodafone spun ca eu pot alege un alt furnizor asa ca daca nu o s aplatesc factura ei o sa ne suspende telefonul.
Este legal?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:15, 3 Iunie 2009
Dupa opinia me a nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitati iancu123 iancu123 se pot intrerupe utilitatile unei firme care este in faliment, sau reorganizare judiciara? (vezi toată discuția)
Insolventa Barabas Reka Barabas Reka As dori sa vad niste pareri in legatura cu insolventa, de fapt intrebarea ar fi care situatie este mai avantajoasa pentru o societate, daca introduce firma ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract dupa dispunerea falimentului andreeastefan9 andreeastefan9 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema! Intru-un dosar de insolventa s-a dispus inceperea falimentului in procedura gen si dizolvarea ... (vezi toată discuția)