avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare RIF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare RIF

In urma controlului s-au constatat taxe suplimentare de plata+majorari.Cum inregistrez atat taxele cat si majorarile? Sa nu ma trimiteti la un contabil,va rog!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:18, 14 Mai 2011
Plata este corect inregistrata daca o faceti cu numerar.

Legat de celelalte inregistari, respectiv daca se inregistreaza in 635 (care e cheltuiala deductibila) sau 6581 (care e cheltuiala nedeductibila) trebuie sa dati mai multe precizari.

La prima vedere, impozitele si contributiile neconstituite vor fi inregistrate pe 635, dar conteaza si motivul pentru care acestea nu s-au constituit la vremea lor, precum si influenta lor asupra rezultatului exercitiului curent (daca aceasta e semnificativa se inregistreaza in 117).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva diferenta la control mona_genes mona_genes am avut control de fond in decembrie . In urma acestuia au iesit diferente de tva si majorari . Cum le inregistrez , in ce cont ? (vezi toată discuția)
Custodie produs finit xinom xinom In anul 2009 am avut in custodie o cantitate de grau din care o parte am vandut iar o parte a \"disparut\". La controlul fiscal din 2010 ni s-a cerut ... (vezi toată discuția)
In ce cont ?? luciapap luciapap Am primit o factura de la director pe care scrie brosura informativa, am inteles ca pt un concediu a primit la promotie pt 10 zile cand vrea -100 lei.Factura ... (vezi toată discuția)