Am si eu o nelamurire in legatura cu dreptul la somaj. Voi fi concediata de la locul meu de munca incepand cu data de 16 martie 2011, datorita incetarii activitatii societatii. Am fost anagajata pe data de 01 octombrie 2010, asadar am o perioada de 5 luni si 16 zile. Inainte am lucrat in perioada 20 Decembrie 2005 - 20 Septembrie 2010, adica o perioada de 4 ani si 10 luni, la 2 angajatori. Problema mea este ca am facut o pauza intre contracte de 10 zile de la 20 sept la 01 oct 2010, am dreptul la somaj?
Puteti beneficia de ajutorul de somaj daca aveti un stagiu de cotizare de minimum 12 luni in ultimele 24 de luni.
Deci, adunati toate perioadele in care ati lucrat la toti angajatorii, indiferent de intrerupere, si daca insumati stagiul minim, beneficiati de somaj.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Somaj dupa ccc
irina_vasea
Buna...sunt noua pe aici si daca am gresit adresa va rog anticipat sa ma iertati.momentan ma aflu in concediu pt cresterea copilului care imi expira duminica ... (vezi toată discuția)
Somaj
STAN GABRIELA
daca in perioada febr. 2007-aug. 2009 am lucrat, apoi 15 sept 2009-16 sept. 2010 somaj, 20 oct. 2010 m-am angajat in situatia in care societatea la care lucrez ... (vezi toată discuția)