avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... instanta competenta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

instanta competenta

Exista vreo modificare recenta in ceea ce priveste recuperarea datoriilor la asociatia de proprietari pe cale judecatoreasca? Aici ma refer la instanta competenta sa solutioneze cauza.

Azi o doamna jurista dorind sa depuna o cerere la tribunal/judecatorie a fost indrumata spre Finante sa depuna respectiva actionare in instanta pentru recuperarea datoriilor. Care este suportul legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 21:07, 29 Mai 2008
ioanaarad a scris:

Exista si varianta ca judecatorul de serviciu sa fi inteles gresit obiectul dosarului, si sa fi crezut ca este vorba despre inregistrarea unei Asociatii de proprietari.

Posibil si aceasta varianta ... dar este foarte greu de crezut ca judecatorul de servici nu a citit cererea dvs :-/
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
elis a scris:
este foarte greu de crezut ca judecatorul de servici nu a citi cererea dvs :-/

Mai stii... eu am depus cerere pe care scria "actiune in anulare" (privea un act administrativ emis de ITM) si m-am trezit la litigii de munca...
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun actiunea? goldfish goldfish am de recuperat despagubiri pt. un imobil cumparat in baza legii 112/1995 de la stat. pe cine chem in judecata ca parati? numai pe min. de finante??? estimez ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala in procedura somatiei de plata camely07 camely07 Va rog sa-mi spuneti care este competenta materiala a procedurii somatiei de plata, care a fost introdusa datorita nerespectarii clauzelor din cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala dacmoto dacmoto In cazul in care in baza cim s-a incheiat un pr-vb de predare-primire bunuri, ulterior cim a incet, iar salariatul refuza sa preda bunurile primite in baza ... (vezi toată discuția)