O ruda apropiata ,cetatean roman ,cu domiciliul in germania cu drept de munca in germania a decedat in Slovacia .M-am constituit ca mostenitor si un tribunal din germania a hotarit ca sint mostenitor a unei parti de 1/8 din bunurile defunctului .
Nu am stiut exact starea financiara a defunctului si ulterior am aflat ca avea si datorii la banci in germania .
Vreau sa stiu ce se intimpla cu aceste datorii sub forma de credite la banci ? Daca aceste credite erau asigurate (avea polita de asigurare de viata ) banca se indrepta asupra mostenitorilor s-au asupra societatii de asigurare ?.Mostenitorul principal cu 1/3 din bunuri este cetatean bulgar si nu raspunde in nici un fel vizavi de mostenire ce se intimpla cu dreptul/obligatiile acestuia ? mai pot renunta la mostenire/sa renunt la mostenire ?ce sfaturi i-mi dati ?
Mostenire datorii
popcml
dupa moartea sotului, sotul supravietuip\\tor mosteneste si creditele facute de acesta, adica preia plata lor? Sau in cazul in care in momentul in care a ... (vezi toată discuția)