avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii VIZA ITM , va rog vreau un mic ajutor ( sfat )
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

VIZA ITM , va rog vreau un mic ajutor ( sfat )

Buna ziua ,
Am si eu o problema , am incheiat un contract cu un S.R.L pe 2 luni de zile si nu am viza ITM-ului pe el ... cu toate astea am facut vizita medicata ...etc .Angajatorul mi-a spus ca numai este nevoie de viza ITM-ului... este normal? are dreptate ..sau risc sa muncesc 2 luni degeaba? mentionez ca am si eu o copie acasa dupa contract semnata si stampilata . Va rog daca va pricepeti nu ocoliti mesaju meu chiar am nevoie de un sfat .
Va multumesc anticipat
Cu stima , Cristi
Cel mai recent răspuns: CristiVL , utilizator 11:29, 10 Martie 2011
Buna ziua.
De la 01.01.2011 nu mai este necesara viza ITM, contractele nu se mai inregistreaza acolo.
Buna ziua ,

Va multumesc mult pt ajutor ...deci sunt in regula nu sunt la ( negru ) ? multumesc incaodata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza itm pe actele aditionale la contractul individual de munca iozefinap iozefinap Buna ziua , Societatea la care lucrez are aprobare de la ITM pentru efectuarea la sediul angajatorului a operatiunilor de pastrare si completare a carnetelor ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca lbertk lbertk Va rog sa-mi spuneti daca dupa ultima inregistrare in carnet la data de 01.01.2011 si dupa certificarea datelor inscrise, SE SEMNEAZA SAU NU carnetul de catre ... (vezi toată discuția)
Bani in plus la salariu CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna seara, Primirea de bani in plus la salariu, la negru, este considerata munca la negru? Care este sanctiunea ITM-ului in acest caz? Va multumesc ... (vezi toată discuția)