avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu.

Sotul a parasit domiciliul la 2 zile dupa ce eu am introdus actiunea de divort. S-a pronuntat divortul cu acordul partilor. Copilul in varsta de 6 ani mi-a fost incredintat mie fara a i se da dreptul la un program de vizitare.
Detinem un apartament impreuna in cote 1/2 fiecare unde locuiesc eu cu copilul.
Mentionez ca este un om violent. Am plangere penala depusa, care acum se afla la parchet. Copilul nu vrea sa-l vada si se ascunde in camera lui nevrand sa iasa atunci cand vine tatal sa-l vada.
Ma ameninta ca se intoarce acasa. Pot obtine evacuarea lui prin ordonanta presidentiala. Acest lucru ma obliga sa intentez eu actiune de partaj? (n-as vrea sa timbrez, costa foarte mult)

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: adriana istrate , utilizator 14:57, 10 Martie 2011
Puteti sa-l evacuati pe ordonanta presedintiala.
Nu sunteti obligata sa face-ti si partajul.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare yvon yvon Buna ziua ! am nvoie de sfatul dumneavoastra in urmatoarea situatie de un an de zile aproape sunt in divort cu sotul meu, un divort furtunos, motivul este ... (vezi toată discuția)
Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)
Evacuare fost sot -ajutor voinea75 voinea75 Fostul sot a parasit domiciliul in sept 2010, solicitand sotiei sa-i dea bani de chirie ca sa o lase in pace. Sotul este violent. Terorizeaza copilul.Aceasta ... (vezi toată discuția)