avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza concediul medical. Mentionez ca pe luna februarie am avut 3 zile de spitalizare cu 100% si celelalte pana la sfarsitul lunii le-am avut cu CM de75%. Deasemenea am CM si pt luna martie pana in data de 17 inclusiv. Exista posibilitatea unui calcul concret daca va comunic salariul brut?
Problema este ca azi am luat lichidarea lunii februarie si am luat mai putin cu 100lei.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Calculul concediului medical cand esti in somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua As vrea sa stiu si eu cum se calculeaza concediul medical cand esti in somaj tinand cont de faptul ca eu in luna aprilie intre 06 aprilie si 05 mai ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)
Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)