avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligatiile angajatorului daca restructureaza posturile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligatiile angajatorului daca restructureaza posturile

Buna ziua
am si eu o intrebare: daca angajatorul are peste 45 angajati si vrea sa restructureze 2 posturi, aceste persoane primesc somaj, dar care sunt obligatiile lui daca pe viitor vrea sa mai faca angajari; stiam ca trebuie sa reangajeze persoanele pe care le da in somaj, dar nu stiu pentru ce durata se aplica aceasta.
si poate sa restructureze doar 2 posturi? am uitat sa mentionez ca si-a mutat activitatea de la sediul secundar la sediul principal al societatii.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 15:40, 10 Martie 2011
Restructurarea a 2 posturi in cazul dvs. este concediere individuala. Puteti sa concediati si sa angajati alte persoane decat cele concediate si fara sa asteptati o anumita perioada de timp. Concedeirea insa trebuie sa fie prin desfiintarea reala si motivata.
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
adelaida_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajari dupa concediere pt motive ce nu tin de persoana salariatului monik monik in cazul in care se concediaza un salariat pt motive neimputabile lui, exista vreo prevedere legala care spune ca angajatorul nu poata angaja noi persoane in ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa desfiintarea postului mihaela.lupascu mihaela.lupascu La cat timp dupa desfiintarea postului se poate angaja o persoana pe postul respectiv ? (vezi toată discuția)
Drpturile si obligatiilor angajatorilor caprice caprice Buna ziua, un patron al unui salon de coafura are dreptul de a concedia si angaja dupa bunul plac? Adica nu prevede legislatia muncii faptul ca un angajator ... (vezi toată discuția)