avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie hala pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie hala pe teren

Detin un teren in proprietate .ape acest teren un prieten si-a construit o hala in baza unei declaratii pe care eu am dat-o la notariat ca sunt de acord ca el sa construiasca pe terenul meu .Problema este ca el nu mai face nimic in acea hala si nici nu vrea sa o darame ,iar eu vreau sa vand acest teren .Cum sa procedez?
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
roxxa_m, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept de folosinta asupra terenului roxxa_m roxxa_m detin un teren cu suprafata de 1200mp.Pe acest teren,cu acceptul meu un prieten a constriut o hala pentru care a obtinut si autorizatie de constructie.hala ... (vezi toată discuția)
Valabilitare declaratie notariala furtunaoana furtunaoana Bunicul meu FV casatorit cu FM detinea un teren si o casa construita pe acest teren. Impreuna aveau 2 copii FI si FVV. FV a decedat in 1997 iar in martie 2007 ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate baranmariana baranmariana in 2006 am construit o casa p+e+m, proiectul fiind pe limita de proprietate din cauza pot existent fiind un teren cu a suprafata destul de mica;la ... (vezi toată discuția)