avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare sume platite ca rate intr-un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare sume platite ca rate intr-un contract de leasing

Buna ziua.Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema:Mi-am cumparat un autoturism in leasing pe societatea la care eram angajata la acea vreme.Mi-am achitat avansul de 2000 euro apoi ratele lunare de 200 euro pana mi-am dat demisia de la acea societate.Apoi am plecat din tara.Masina o lasasem la un prieten apoi i-a fost luata masina de fostul meu sef cu motivul ca este masina firmei.Spuneti-mi va rog cum pot recupera banii investiti in acea masina:avansul si ratele platite.Si daca mai am vreo sansa sa recuperez ceva?
Cel mai recent răspuns: cocaemidor , utilizator 21:20, 10 Martie 2011
Fiind masina firmei, ai nevoie de cel putin un contract de folosinta incheiat intre dv si firma, sau de vanzare, etc pentru a cer depagubire. Daca n-ai facut atunci ceva, acuma nu mai poti sa faci nimic. Pierderea de timp daca nu sunteti mult mai explicit asupra imprejumirile avute in jurul firmei.
Va multumesc pentru raspuns.Banuiam ca am pierdut toti banii.

Cu respect va doresc o seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de leasing tampau gabriela tampau gabriela SC am avut contract de leasing cu PORSCHE LEASING IFN SA ,obiectul contractului autoturism VW GOLF . Au fost achitate 43 rate din cele 48 in suma de 14.640,06 ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune leasing auto. ce șanse de câștig aș avea într-un proces împotriva firmei? LaurentiuG11 LaurentiuG11 Buna ziua , Ma numesc Laurentiu , in primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat in locul potrivit . In cel de-al doilea o sa va povestesc ... (vezi toată discuția)