Buna ziua,,,anul trecut prin vara,,,am lucrat la o societate de instalatii cu contract de colaborare,,,,prin septembrie,,,i-am dat patronului un avans pentru a achizitiona un autoturism in leasing,,,convenind ca ratele le va plati din cea ce prestez.
In luna martie a anului in curs,,,ma anuntat ca sunt rate restante,,,cu toate ca lucrasem si nu am luat nici un ban de la el,,,a motivat ca a incasat dar a avut probleme si a folosit banii,neputand sa achite ratele
mentionez ca leasingul e facut pe societatea lui,,,si in data de 15Aprilie mi-a luat masina,,,cat timp am folosit masina am platit eu ratele,,,acum imi cere sa platesc in continuare cu toate ca masina nu mai este la mine,,,ma tot ameninta cu tribunalul,,,ce sa fac?cum sa platesc pentru ceva ce nu este al meu si nu folosesc?Daca nu imi lua masina,,,plateam eu in continuare,,dar asa nu pot plati.
acum refuza sa-mi inapoieze diploma de bacalaureat si cea de scoala profesionala,,,i-au fost necesare ptr a incheia contractul de colaborare,,,cum imi pot recupera diplomele?si cum ma poate obliga la plata ratelor masinii??de pierdut eu am pierdut,,,avansul si ratele ce le-am platit pana in aprilie. Va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra