avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

am primit o amenda in valoare de 1000 roni pt ca am parcat o furgoneta la capatul statiei de autobuz,,,,,am oprit masina doar cateva minute si era pe avarii,,,mentionez ca in statia de autobuz detin o taraba cu fructe ,,,iar motivul opririi era sa descarc la taraba,,,pot face contestatie pt anulare amenda? si daca da? ce motiv pot invoca?multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Roxana Onu , Avocat 02:04, 11 Martie 2011
se poate face contestatie prin care sa invocati motive de nelegalitate si netemeinicie ale procesului verbal de contraventie.
pentru motivele de nelegalitate trebuie sa consultati un specialist, iar cu privire la netemeinicie invocati situatia de fapt reala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprirea autovehicului dupa trecerea de pietoni pentru debarcarea unei persoane SorinST SorinST Buna ziua, As dori sa stiu daca oprirea autovehicului dupa 1m de trecerea de pietoni, care si coincide si cu statia de autobus atat timp cat am lasat o ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare intr o statie cu alveola onciuadrian onciuadrian Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti, sa ma ajutati, sa mi dati idei. Pe un drum principal din Oradea, B-dul Dacia fiind cu lucrul ... (vezi toată discuția)
Proba foto pneuros pneuros Am parcat neregulamentar, dupa cum imi spunea agentul constatator din pol comunitara eu am refuzat sa semnez procesul , el a facut cateva poze . Poate folosi ... (vezi toată discuția)