avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

microintreprindere

O firma care angajeaza un economist cu contract de munca cu norma de 1 ora/zi
poate fi microintreprindere platitoare de impozit pe venit ? Salariatul cu norma intreaga se va angaja dupa ce vor trece cele 60 de zile de la data infiintarii firmei .
Va multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: HIDROIZOLATII-GROUP , utilizator 18:05, 10 Martie 2011
Da, poate fi microintreprindere platitoare de impozit pe venit, in maxim 30 de zile de la infiintare societatea trebuie sa aiba 1 angajat. In maxim 30 de zile de la data angajarii salariatului se depune declaratia 010 la A.F.P.

Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere angajaza o persoana cu 4 ore ca sa indeplineasca conditiile grecumihai grecumihai [u]SITUATIE[/u] : Microintreprindere , recent infiintata , angajeaza persoana cu jumatate de norma , pentru a se incadra in cerinta legala de a avea intre 1-9 ... (vezi toată discuția)
Trecere de la micro la impozit pe profit ContSters73517 ContSters73517 o firma trece de la micro la impozit pe profit... de la 01.01.09. vreau sa stiu ce inregistrari se fac (pentru rezultat reportat (pierdere din 2008), in ... (vezi toată discuția)
Firma noua, declaratia 010 (help) ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Am infiintat de curand un SRL-D si am intrebat la Adm.financiara ce sa depun si mi-a zis 010 si 100 si sa angajez 2 persoane in 60 de zile ... (vezi toată discuția)