avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MICROINTREPRINDERE ANGAJAZA O PERSOANA CU 4 ORE CA SA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MICROINTREPRINDERE ANGAJAZA O PERSOANA CU 4 ORE CA SA INDEPLINEASCA CONDITIILE

SITUATIE :
Microintreprindere , recent infiintata , angajeaza persoana cu jumatate de norma , pentru a se incadra in cerinta legala de a avea intre 1-9 angajati .

INTREBARI :
1. Daca angajatul este cu jumatate de norma si nu cu norma intreaga , se considera conditia indeplinita ?
2. In ce termen trebuie comunicata modificarea prin vectorul fiscal 010 ?

VA MULTUMESC ANTICIPAT !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 20 Noiembrie 2012
1. Poate fi si cu jumatate de norma.
2. Nu trebuie sa depasiti 60 zile de la data infiintarii soc.
3.D 010 se depune in 30 zile de la data angajarii.
Puteti angaja si cu 2 ore...;)
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2012
s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l., Consultant protectia mediului
Legea nu face distinctie referitor la durata timpului de munca , acesta poate fi de 8 ore/zi sau timp partial .. de exemplu, 1 ora/zi , 1 ora/sapt etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere paris.blonda paris.blonda O firma care angajeaza un economist cu contract de munca cu norma de 1 ora/zi poate fi microintreprindere platitoare de impozit pe venit ? Salariatul cu ... (vezi toată discuția)
Angajatii de la microintreprinderi anonim anonim Daca exista o societate care este microintreprindere cu un angajat,cu norma intreaga (8 ore/zi).In data de 01.02.2004 inceteaza contractul de munca si se ... (vezi toată discuția)
Firma noua, declaratia 010 (help) ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Am infiintat de curand un SRL-D si am intrebat la Adm.financiara ce sa depun si mi-a zis 010 si 100 si sa angajez 2 persoane in 60 de zile ... (vezi toată discuția)