avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa poluare

Am raspunsul la cererea adresata administratiei financiare,problema mea e ca am inteles ca taxa de poluare platita in 2008 (nu stiu incepand de la ce data exact) pana la data de 15 dec.2008, nu poate fi recuperata, nu are castig de cauza.
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 07:33, 11 Martie 2011
Sunt unele instante care au interpretat prevederile formei initiale a OUG 50/2008 ca fiind nediscriminatorii, insa sunt alte instante care, dimpotriva au admis astfel de actiuni. Eu va sfatuiesc sa formulati contestatie la Tribunal impotriva refuzului restituirii si

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto mimika85 mimika85 Stie cineva daca s-a scos taxa de inmatriculare (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto soryca soryca in noiembrie 2008 am achitat taxa de poluare pentru un autoturism(secon-hand) procurat din Germania.ma intereseaza daca exista posibilitatea sa-mi pot ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)