ca absolventa a unei facultati de drept acreditata ce sansa am sa lucrez in domeniul juridic sau intr un cabinet de avocatura inca nu am luat licenta .imi doresc sa devin avocat .
Daca inca nu ati luat licenta puteti sa faceti practica ( neremunerata) intr-un cabinet de avocat.
Dupa licenta puteti da examen de admitere in barou ( obtinere a calitatii de avocat stagiar), pt mai multe informatii accesati www.unbr.ro, sectiunea Examen de primire. Aveti toate sansele.
Succes!
in calitate de absolventa de drept, prin lege va este interzis sa fiti angajata cu CIM in cadrul unui cabinet de avocatura.varianta ce-a mai optima este sa luati licenta si pe urma sa dati examenul de promovare in barou in sesiunea din iarna.
va urez mult succes
Absolvent inseamna studii finalizate, cu diploma de licenta sau de absolvire. Deocamdata este studenta, deci poate avea CIM in orice domeniu, inclusiv cabinet de avocatura. Dupa promovarea ex. de licenta nu mai poate.
=D>
va multumesc ptr. raspuns as dori sa stiu daca vreti sa ne vorbim si relefonic asupra unor aspecte in ceeea ce priveste subiectul deschis . 0736415567 elena diana nu stiu de ce de la facultate mia dat doar o adeverinta in care se precizeaza ca am absolvit cursurile fac. de drept urmind a si da examenul de licenta mi s a eliberat ptr. angajare . intrbarea mea este de ce nu mi a dat diploma de absolvent nu diploma de licenta ca nu am luat licenta