ca absolventa a unei facultati de drept acreditata ce sansa am sa lucrez in domeniul juridic sau intr un cabinet de avocatura inca nu am luat licenta .imi doresc sa devin avocat .
Diploma de absolvire se elibereaza absolventilor de facultati cu durata studiilor mai mare de 4 ani (medicina, arhitectura), iar posesorul are titlul de "diplomat". Dv., dupa sustinerea si promovarea ex. de licenta, veti primi diploma de licenta si veti fi "licentiat".
banuiesc ca dvs ati solicitat adeverinta respectiva si,tinand cont de faptul ca inca nu ati dat licenta ,vi s-a dat doar adeverinta ca ati absolcit cursurile adica nu aveti restante insa nu sunteti inca licentiata.
chiar si dupa ce veti da licenta ,in prima faza veti primi doar o adeverinta ca sunteti licentiata in drept urmand ca peste un timp sa primiti si diploma dar astea vi le vor spune si cei de la secretariatul facultatii.
=D>
va multumesc ptr rapuns daca imi permiteti sa va mai intreb si eu cite ce va despre subiectul deschis cit si altele din domeniul juridic mi ar face pla cere . saptamina viiitoare incerc sa ajung la secretariat cu adevarinta pe care mi au dat si am sa urmez solutia pe care mi ati prezentat o